Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Ingredience

půlka kapra, 1 citron, trochu smetany (asi 1 dl), sůl, hladká mouka, 1 vejce, strouhanka, tuk na smažení

Postup

Kapra zbavíme kůže a větších kostí. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, pokropíme citronovou šťávou (z necelé půlky citronu) a ručním mixérem rozdrtíme. Přilijeme trochu smetany a znovu mixujeme na hladkou kaši. Z této hmoty tvoříme rukama namočenýma ve studené vodě kuličky,, které obalujeme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka). V rozpáleném tuku usmažíme dozlatova.
Podáváme s bramborovým salátem nebo bramborovou kaší.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář