Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


recept na Horké Bari mandle

10. 11. 2009

Ingredience

600 ml polotučného mléka, 100 ml smetany na vaření Rama Cremefine, 4 lžíce kvalitního kakaového prášku, 60 g kvalitní hořké čokolády, 5 lžiček cukru (podle chuti), 1 vanilkový cukr, 0,5 lžičky hořké mandlové tresti, 0,5 lžičky sladké mandlové tresti

Postup

Všechno kromě tresti svaříme v hrnci nebo mlékovaru. Po převaření odstavíme a dochutíme trestí. Rozlijeme do pohárů a ozdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou.
Máme-li čím, můžeme část nápoje napěnit (tryskou na tvorbu mléčné pěny u kávovaru, strojkem na frappé, ...).

Horké Bari mandleHorké Bari mandle