Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Tatarák - tatarský biftek

17. 3. 2010

Ingredience

* 400 g pravé hovězí svíčkové
* lžíce krájené cibule
* lžíce hořčice
* lžíce kečupu
* lžíce worchesterové omáčky
* sůl
* mletý pepř
* 2 žloutky
* česnek
* chléb

Postup

Maso na tatarský biftek (tatrák) dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. K masu osmažíme topinky a společně podáváme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář